Katalog proizvoda

Masterteh d.o.o. je zvanični distirbuter proizvoda sledećih firmi:

Mac Valves

Mac Valves

Lider u proizvodnji elektro upravljanih razvodnika, proporcionalnih ventila, pneumatski upravljanih razvodnika, ručno aktiviranih razvodnika, regulatore pritiska, ketridž ventila…

Katalog
Ewo

Ewo

Od 1914. godine, Hermann Holzapfel GmbH & Co. razvija i proizvodi inovativne proizvode u oblasti pripreme i pribora za komprimovani vazduh, garažne opreme i tehnologije autogenog i propanskog zavarivanja u Štutgartu u Nemačkoj.

Katalog
Bimba

Bimba

Bimba je inovativni napredni inovator koji pruža vodeća pneumatska, hidraulična i električna rešenja za kretanja koja su jednostavna za upotrebu, pouzdana i spremna za vaše inženjerske izazove.

Katalog
Rexnord

Rexnord

Rexnord – U okviru REXNORD © programa za transportere nudimo Vam lance od nerđajućeg čelika,(prohrom) i tepih-traka od veštačkog materijala kao i širok izbor lančanika. REXNORD objedinjuje tri poznata brenda u procesnoj opremi (MCC, Marbett i Rexnord) koji u potpunosti pokriva delove za transportere : šarnirane i modularne trake, lančanike, krivine, ležajeve, stopala, nosače, bočne ograde.

Katalog
Wenglor

Wenglor

Wenglor razvija inteligentne senzorske tehnologije, kao i sisteme za sigurnost i obradu slika sa najsavremenijim standardima komunikacije za industriju širom sveta. Zahvaljujući inovativnim, svetskim proizvodima, ispunjavamo specijalne i standardne zahteve.

Katalog
HTI Filtration

HTI Filtration

HTI Filtration Inc. je firma čija je specijalnost filtracija. Unapređujemo povećanje produktivnosti naših kupaca održavanjem tačnosti i efikasnosti opreme za podmazivanje i fluidno snabdevanje i smanjenjem potrošnje ugljovodoničnih resursa. To činimo očuvanjem kvaliteta ulja korišćenog uklanjanjem kontaminanata koji se obično ne zauzimaju u konvencionalnoj filtraciji.

Katalog
Hifi Filter

Hifi Filter

Hifi Filter nudi najširi izbor filtera u Evropi.

Katalog


Takođe, Masterteh d.o.o. nudi proizvode sledećih proizvođača:

Hydac

Hydac

Hydac nudi širok spektar proizvoda u oblasti hidraulike, elektronske kontrolne tehnologije, solenoidne tehnologije i kontrolnim senzorima, kao i senzorima fluida/monitoring i kontrola fluida.

Katalog
Pall

Pall

Pall Corporation je globalni lider u filtraciji, razdvajanju i pročišćavanju visokih tehnologija.

Katalog
Donaldson

Donaldson

Donaldson je vodeći svetski proizvođač filtera , sistema za filtriranje i rezervnih delova za hidrauličke sisteme,građevinsku mehanizaciju.

Katalog
Ponar Silesia

Ponar Silesia

Proizvodnja hidrauličkih sistema i komponenti kao i sisteme za podmazivanje, pogodni za integraciju sa automatizovanim elementima.

Katalog
Bollfilte

Bollfilter

Bollfilter je globalni proizvođač filtera i specijalista za filtriranje tečnosti i gasova.

Katalog
Parker

Parker

Parker je vodeći svetski proizvođač pokretnih i kontrolnih tehnologija.

Katalog
Tork

Tork

Tork je jedan od prvih proizvođača elektromagnetnih ventila, pneumatskih aktuatora, pneumatski aktiviranih ventila sa kosim sedištem, impulsnih ventila i električnih aktuatora.

Katalog
Keyence

Keyence

Keyence je vodeći isporučilac senzora, mernih sistema, laserskih markera, mikroskopa i sistema za vizuelne vidove širom sveta, u samom vrhu fabričke automatizacije.

Katalog
Euchner

Euchner

Euchner je specializovan za industrijsku bezbednost. Naši sigurnosni prekidači i sigurnosni sistemi nadgledaju sigurnosna vrata i klapne na mašinama i instalacijama, pomažu da se minimiziraju opasnosti i rizici i na taj način pouzdano štite ljude i procese.

Katalog