Bimba

Bimba inovativni napredni inovator koji pruža vodeća pneumatska, hidraulična i električna rešenja za krtanja koja su jednostavna za upotrebu, pouzdana i spremna za vaše inženjerske izazove.

http://www.bimba.com/

Bollfilter

BOLLFILTER je globalni proizvođač filtera i specijalista za filtriranje tečnosti i gasova.

https://www.bollfilter.com/products.html

Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi je međunarodna grupa koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom elektronske opreme. Proizvodi (senzori, releji za nadzor, tajmeri, sistemi upravljanja energijom, releji čvrstog stanja, elektronski kontroleri motora, sigurnosni uređaji i fieldbus sistemi) pružaju automatizacijska rešenja za industrijsku i građevinsku automatiku.

http://www.gavazzi-automation.com/

Hydac

HYDAC nudi širok spektar proizvoda u oblasti hidraulike, elektronskoj kontrolnoj tehnologiji, solenoidnoj tehnologiji i kontrolnim senzorima, kao i senzorima fluida / monitoring i kontrola fluida.

https://www.hydac.com/de-en/products.html

Keyence

KEYENCE je vodeći isporučilac senzora, mernih sistema, laserskih markera, mikroskopa i sistema za vizuelne vidove širom sveta, u samom vrhu fabričke automatizacije.

https://www.keyence.com/products/index.jsp

Gates

Gates Corporation je vodeći proizvođač visokotehnoloških gumenih kaiševa i creva za industrijsku, hidrauličnu, poljoprivrednu i automobilsku primenu.

https://www.gates.com/fluid-power/c/102

Hifi Filter

HIFI FILTER nudi najširi izbor filtera u Evropi.

https://hifi-filter.com/en/page/machine-tools.html

HTI Filtration

HTI Filtration Inc. je firma čija je specijalnost filtracija. Unapredjujemo povećanje produktivnosti naših kupaca održavanjem tačnosti i efikasnosti opreme za podmazivanje i fluidno snabdevanje i smanjenjem potrošnje ugljovodoničnih resursa. To činimo očuvanjem kvaliteta ulja korišćenog uklanjanjem kontaminanata koji se obično ne zauzimaju u konvencionalnoj filtraciji.

http://htifiltration.com/products/

Pall

Pall Corporation je globalni lider u filtraciji, razdvajanju i pročišćavanju visokih tehnologija.

https://www.pall.com/en.html

Parker

Parker je vodeći svetski proizvodjač pokretnih i kontrolnih tehnologija.

http://ph.parker.com/at/en/products

Euchner

EUCHNER je specializovan za industrijsku bezbednost. Naši sigurnosni prekidači i sigurnosni sistemi nadgledaju sigurnosna vrata i klapne na mašinama i instalacijama, pomažu da se minimiziraju opasnosti i rizici i na taj način pouzdano štite ljude i procese.

https://www.euchner.de/en-us/Products

Salzer

SALZER  je vodeća kompanija u razvoju i proizvodnji prekidača za isključivanje i rotacionih klešta.

http://www.saelzer.com/produkte/produktuebersicht.php?lng=en

Wenglor

Wenglor razvija inteligentne senzorske tehnologije, kao i sisteme za sigurnost i obradu slika sa najsavremenijim standardima komunikacije za industriju širom sveta. Zahvaljujući inovativnim, svetskim proizvodima, ispunjavamo specijalne i standardne zahteve.

https://www.wenglor.com/product-world/products/

Vesta

Vesta već 30 godina proizvodi pneumatske cilindre, ventile, jednosmerne i serijske elektromagnetne ventile sa višepinskim priključcima, jedinice za prečišćavanje vazduha i sisteme linearnog vođenja.

http://www.vesta.it/eng/#

Baldor*Dodge

Već više od 120 godina, Baldor • Dodge je bio jedan od vodećih dobavljača proizvoda za prenos električne energije i sistemskih komponenti u svetu. Danas koristi globalne resurse kako bi osigurali da korisnici širom sveta imaju pristup najvišem kvalitetu i najboljem izboru montiranih ležajeva u industriji.

http://www.baldor.com/brands/baldor-dodge/products/mounted-bearings

Ponar

Silesia

Proizvodnja hidrauličkih sistema i komponenti kao i sisteme za podmazivanje, pogodni za integraciju sa automatizovanim elementima.
http://www.ponar-silesia.com/hydraulic-elements

Mac Valves

Lider u proizvodnji elektro upravljanih razvodnika,proporcionalnih ventila,pneumatski upravljanih razvodnika, ručno aktiviranih razvodnika, regulatore pritiska, ketridž ventila…

http://www.macvalves.com/contact-us/catalogs/mac-valves-catalog

Donaldson

Donaldson je vodeći svetski proizvodjac filtera , sistema za filtriranje i rezervnih delova za hidrauličke sisteme,gradjevinsku mehanizaciju.

http://www.donaldson.com/

GlobeCore

Razvija i implementira industrijsku opremu za prečišćavanje, sušenje i degazaciju transformatorskih, turbinskih, industrijskih i drugih ulja, precišćavanje svih vrsta mineralnih ulja uz obnovu boje i karakteristika. Svi proizvodi sertifikovani. Kontrola kvaliteta u skladu sa ISO 9001:2001.

http://www.oil-regeneration.com/products.html

Enerpac

Enerpac je jedan  od vodećih svetskih proizvođača hidraulične opreme, pumpi, cilindara, alata i specijalnih sistema.

http://www.enerpac.com/en/products

Interfluid

Interfluid je firma koja se bavi izradom hidrauličkih agregata. Pored hidrauličkih agregata u svom proizvodnom programu ima pneumatske komponente, vakuum pumpe, hidrauličke komponente, hidrauličke pumpe..

http://www.interfluid.it/$eng/catalogo/default.asp

Rexnord

Rexnord – U okviru REXNORD © programa za transportere nudimo Vam lance od nerđajućeg čelika,(prohrom) i tepih-traka od veštačkog materijala kao i širok izbor lančanika. REXNORD objedinjuje tri poznata brenda u procesnoj opremi (MCC, Marbett i Rexnord) koji u potpunosti pokriva delove za transportere : šarnirane i modularne trake, lančanike, krivine, ležajeve, stopala, nosače, bočne ograde.

http://www.rexnord.com/Home.aspx

Tork

TORK je jedan od prvih proizvođača elektromagnetnih ventila, pneumatskih aktuatora, pneumatski aktiviranih ventila sa kosim sedištem, impulsnihg ventila i električnih aktuatora.

http://en.smstork.com/products/